Счетоводна кантора Елвада ЕООД предлага дигитално счетоводство, без хартия, изцяло с електронни документи. Това дава възможност цялата информация, нужна на клиента, да бъде винаги на един клик разстояние от него.  Всеки клиент има персонален достъп с потребителско име и парола до сървър на кантората, с изключително високо ниво на сигурност.

Членовете на екипа са дипломирани счетоводители с експертиза в областта на счетоводството и данъчното облагане. Основен приоритет на мениджмънта на Счетоводна кантора Елвада е поддържането на високо професионално ниво на екипа и мотивирането му да повишава квалификацията си с различни форми на професионално и езиково обучение.

Счетоводна кантора Елвада  предлага счетоводни услуги, разделени в различни модули, като основната цел е да покрие максимално нуждите на клиента от качествено счетоводно обслужване и индивидуален подход. За екипа е важно да има отлична организация на счетоводната отчетност, съобразена с дейността на дружеството, данъчно планиране и професионалните знания и умения да са винаги на разположение на клиента. Всичко това дава възможност за  информиран избор от страна на клиентите при взимане на важни бизнес решения.

Работни езици в кантората са: български, италиански и английски език. Именно поради този факт, Счетоводна кантора Елвада  има богат опит със сделки в Европейския съюз и в трети страни, както и отлична експертиза и в областта на онлайн търговията и онлайн услугите (e-commerce).

Научете повече на https://elvada.com.

Share this post