Рекламната агенция Alternative Advertising  се присъединява към голямото семейство на Дигитална агенция SEOMAX, член на БЕА. Новината беше оповестена официално от двете агенции в техните профили в социалните мрежи. През последните години двете компании активно си партнират в общи проекти и откриват споделени ценности, което превръща обединението им в естествена следваща стъпка.

Alternative Advertising e рекламна агенция, специализирана в организиране на събития и BTL активности. Компанията притежава дългогодишен опит на пазара и се е наложила като една от водещите агенции в тази сфера, която печели доверието на множество клиенти през последните 13 години. Доказателство за това е портфолиото ѝ с клиенти, в което присъстват редица разпознаваеми брандове – както български, така и  международни. Сред тях се открояват имена като Microsoft, Fashion Days, Pepsi, Audi, Lidl, HELL, Каменица и др.

Във връзка с това как се е стигнало до обединението с Дигитална агенция SEOMAX, от екипа на Alternative Advertising споделят: „От дълги години си партнираме с тях във връзка с различни проекти и начинания. Тяхната експертиза и професионално отношение, както и ценностите им като грижа и прозрачност към клиента, съвпадат с фирмената ни философия и бяха определящи при вземането на решението за обединяване на силите.”

Основната мотивация на двете агенции да предприемат тази важна крачка е желанието им да предоставят на клиенти си още по-голям набор от услуги, с помощта на които да развиват техните  брандове успешно и да постигат високи резултати. Едновременно с това компаниите запазват високото качество на предлаганите от тях услуги, както и отличното клиентско обслужване.

Богатият опит в организирането на събития, офлайн реклама и BTL активности, който Alternative Advertising притежава, в съчетание с голямото портфолио от услуги на SEOMAX за дигитална реклама, SEO оптимизация и уеб разработки, осигурява огромен потенциал и позволява на клиентите да получат пълният спектър от инструменти, с които да затвърдят присъствието на своя бранд и да увеличат неговата разпознаваемост.

Припомняме, че в началото на 2019 г. Дигитална агенция SEOMAX се обедини с друга пловдивска агенция – Tendrik, което я превърна в една от водещите дигитални агенции в Южна България. Усилията на компанията за разрастване и развитие не спряха дотук и в последната година част от семейството на SEOMAX станаха Copywrite Studio на Любомир Любомиров, както и дигитална агенция WEDEOM. Този иновативен подход позволи на SEOMAX да разшири своето портфолио от услуги и да допълни екипа си с опитни специалисти, заявявайки за пореден път своите сериозни намерения да бъде  една от водещите агенции за дигитален маркетинг на национално ниво.

Share this post