Smart8Natura.com е най-новият онлайн магазин в сферата на проучването и предлагането на умни и натурални продукти от внимателно подбрани висококачествени суровини, ефективно съчетание на съставки, елементи с добавена стойност на технологично познание. Стартира своята дейност през 2021 година като дистрибутор на органични храни, био продукти и натурална козметика. Екипът на Smart8Natura работи с едни от най-добрите, доказани фирми-производители на българския пазар, продаващи успешно и на международни пазари и се стреми да бъде регулатор между производители и потребители в полза и защита на потребителите. Така поставя едно ново начало в онлайн пазаруването.

Визията на бранда най-точно се описва като търсене на „винаги разумни и близко до природата” продукти и услуги. „Винаги умни и натурални решения”. Бранд, в който винаги откриваш доверие за „умен и натурален продукт”.

След дълго проучване и осъзнаване нуждата на потребителя да търси винаги разумни решения за своите изисквания smart8natura прави това по-лесно и достъпно. Основната задача е да предложи на потребителите продукти с най-добро качество, без изкуствени добавки, подсладители, оцветители и консерванти.

За повече информация посетете: https://smart8natura.com/

Share this post