NewPay е нов продукт в портфолиото на небанковия финансов холдинг Management Financial Group (MFG), който развива разнообразни бизнес модели, свързани с инвестиции в дигитални и алтернативни начини на разплащания, fintech, потребителско кредитиране, финансиране на малки и средни предприятия, кредитни карти, P2P лендинг и други бизнес модели.

NewPay e алтернативен начин за плащане  на покупки от електронни магазини, интегрирани с NewPay – бутон в check-out на Вашия електронен магазин. Базиран е на модела Buy now, pay later (BNPL), който е широко разпространен из целия свят.

NewPay дава възможност на потребителите да финансират покупката си на момента, като кандидатстването е еднократно, бързо и лесно. Те разполагат с три начина на плащане – до 15 дни, на 3 или 6 месечни вноски или веднага, чрез vPOS на NewPay.

NewPay e по-добрата алтернатива на наложения платеж – клиентът плаща покупката си по избрания от него начин, а търговецът получава парите си според договорения с NewPay срок.

Ползите за търговеца са много – увеличаване на средната стойност на поръчката, увеличаване процента на повторните покупки от клиент, увеличаване на средния брой покупки от клиент и не на последно място – намаляване на процента на изоставяне на количката от клиента, без да е завършил покупката си.

Всеки клиент и партньор на NewPay разполага с електронен профил, чрез който може да управлява транзакциите и покупките, извършени чрез NewPay.

Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) приветства „Ню Пей“ АД сред пълноправните членове на асоциацията.

Повече за NewPay прочетете тук: https://newpay.bg/

Share this post