Plámenna.boutique е онлайн моден бутик за дамски дрехи и аксесоари изработени и създадени в Италия. Проект и идея, които имат за цел да направят онлайн пазаруването истински приятно изживяване.

“Всичко се създава с много страст, ентусиазъм, душа и любов и идеята за едно истинско, различно и приятно изживяване от пазаруването – разумно и отговорно. Не разглеждамe растежа и развитието на бутика като бизнес и единствено през призмата на продажбите. А по-скоро като фокус върху намирането на правилната аудитория, която ще оцени, хареса и разбере душата на проекта, и с която ще пишем заедно нашата история” – споделя Плáменна Стефанова.

Plámenna Fashion Boutique e социално отговорен бранд, с грижа за природата. Темата за замърсяването на околната среда е изключително важна и екипът работи усилено в тази посока. За смислено и разумно пазаруване. Всяка поръчка пристига до клиентите красиво опакована, с много любов, но и с мисия, в разградими и сертифицирани опаковки, специално направени за Plámenna. Опаковките са изработени от царевично нишесте – полимлечна киселина (PLA), която се  получава от ферментирали захари, обикновено от царевично нишесте. Напълно разградими или казано по друг начин #biodegradable. Компостират се, което означава, че могат да се изхвърлят спокойно като хранителен отпадък без никакви притеснения. А самите те миришат приятно на царевица.

Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) приветства Plámenna.boutique сред членовете на асоциацията.

Повече за бранда и колекциите открийте тук: https://plamenna.boutique/

Share this post