Ин Тайм е основана през 1990 г. като първата българска куриерска компания, създадена изцяло с частен капитал. Мрежата нa ИнТайм покрива 100% от територията на страната, като превозът на пратките се извършва изцяло със собствен транспорт. Това позволява на компанията да предлага изключително широка гама от услуги с различно време на доставка. Удобна услуга за електронната търговия е Пощенски Паричен Превод без допълнително оскъпяване и без изискване за минимален оборот.

В качеството си на оторизирана фирма – изпълнител за услугите на UPS за България, Ин Тайм предлага международни куриерски услуги с най-високо качество. Широката гама от услуги с добавена стойност за клиента непрекъснато се обновява, за да отговори на динамично променящите се потребности на пазара. С помощта на 266 самолета, собственост на UPS, и 316 чартърни, 408 000 служители гарантират, че личните и служебни пратки – писма, мостри, каталози, резервни части, уреди и апаратура, книги и др. ще достигнат до получателите си в над 215 страни и територии по света. Ежедневно в системата на UPS преминават 15,1 милиона пакета и документа.

Ежедневният полет от и до София осигурява регулярен превоз на пратките, тръгващи от България, до разпределителния център на UPS. След необходимата обработка още същата нощ те се пренасочват и поемат към дестинации от цял свят. Освен експресни доставки UPS осигурява ежедневни групажни линии за и извън ЕС.

Пред екипа на Ин Тайм предстои също и предизвикателството да доразвие най-новия бранд от портфолиото си – „Сити Експрес “. СИТИ ЕКСПРЕС® се специализира в експресни доставки с гарантирани срокове, както и създаването на индивидуални, специфични решения за електронни магазини и иновативни бизнеси! Услугите на СИТИ ЕКСПРЕС® дават възможност на клиентите да спечелят конкурентно предимство, като се възползват от доставка на същия работен ден в Столична Община, Божурище, Костинброд, както от и до Пловдив и Пазарджик.

За допълнителна информация и контакти: https://www.intime.bg/

Share this post