Българската Е-комерс Асоциация (БЕА) приветства новия си пълноправен член Юнимастърс Лоджистикс Ес Си Ес ЕООД – част от икономическата структура на Юнимастърс Лоджистикс АД – един от водещите логистични доставчици в страната и региона. Компанията се присъедини към БЕА на 12.07.2018 година като асоцииран член. Този месец кандидатурата за промяната на членството  от асоциирано на пълноправно бе гласувана от Управителния съвет на БЕА.

“Възхищаваме се и високо ценим професионализма, ентусиазма и действията на Българската Е-комерс Асоциация за развитието на електронната търговия у нас. За да подкрепим още повече усилията на сдружението за по-бърза промяна на бизнес средата от аналогова на дигитална, решихме да поискаме от УС на БЕА да надгради нашето членство от асоциирано на пълноправно!“ – заяви Николай Божилов – изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Юнимастърс Лоджистикс АД.

Юнимастърс е дигитален логистичен лидер, който вече три десетилетия предоставя авангардни транспортни и логистични решения на български и чуждестранни клиенти. Използвайки услугите на компанията, клиентите имат достъп до първокласни транспортни партньори в 178 страни, които са част от най-изтъкнатите професионални мрежи в областта на корабоплаването; морските, въздушни и автомобилни превози, 3PL услугите, e-Fulfilment-a, куриерските мрежи и управлението на доставките.

За повече информация:https://www.unimasters.com/

Share this post