Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия – Digital4Plovdiv 2019 се завръща с ново издание. То ще се проведе на 30 ноември – 1 декември в Конгресния център Международен Панаир – Пловдив. Организаторите на събитието – Internet Media Group са подготвили интересна програма и за четвърта поредна година събират заедно едни от водещите лектори в страна.

Какво да очаквате от Digital4Plovdiv 2019?

През последните години Digital4Plovdiv се утвърди като успешен форум за иновации в бизнеса и обмяна на идеи. Четвъртото издание на събитието продължава в тази посока, като събира на едно място над 50 опитни експерти в сферата на дигиталния маркетинг и електронната търговия. Те ще обсъдят актуалните тенденции, ще разкажат повече за предизвикателствата и ще предложат иновативни решения. Събитието е с практическа насоченост и всички идеи ще бъдат представени чрез реални казуси. Участниците ще имат възможността да се запознаят с лекторите и да им зададат своите въпроси.

За кого е подходящо събитието?

Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия предлага страхотни възможности на всички свои посетители. Събитието е подходящо за собственици на онлайн магазини, маркетинг мениджъри и специалисти по маркетинг. Те ще могат да създадат важни бизнес контакти и ценни партньорства. Освен това, ще  получат нови знания и ще научат повече за новостите и актуалните тенденции. Не на последно място, ще бъдат консултирани от доказани професионалисти в сферата, с помощта на които да трансформират своя бизнес.

Програма

Програмата на конференцията е разделена в два дни. По време на събитието участниците ще имат възможността да се запознаят с интересни case study-та, а също да се включат в дискусии и уъркшопове. Първият ден е с основен фокус онлайн маркетинг. Част от темите, които ще бъдат засегнати са:  социални мрежи, видео маркетинг, SEO, PPC, Content marketing, Performance Marketing. Вторият ден е посветен на новостите в електронната търговия. Лекторите ще обсъдят важни теми като: платформи за онлайн магазини, доставки, дропшипинг, законови регулации, иновации в онлайн търговията и др. Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) е партньор на събитието и г-жа Жанет Найденова, Председател на БЕА ще изнесе данни за Е-commerce пазара, факти, цифри и тенденции.

Грабни билет за Digital4Plovdiv

Информация за билетите и цени ще откриете на  официалния сайт на събитието: https://d4p.bg.

Share this post