На 25.10.2019 в Скопие ще се проведе втората Македонска годишна конференция за е-комерс „Business growth with e-commerce“. Българска Е-комерс Асоциация е партньор на конференцията.

Темата на тазгодишната конференция е „Растете с електронната търговия.“ Водена от нуждите, предизвикателствата и предпочитанията на настоящите и предстоящите играчи на електронна търговия на пазара, тази година конференцията ще се фокусира върху растежа на бизнеса, който може да бъде ускорен с правилното управление на електронната търговия като важен канал за продажби.

Основният акцент ще бъде отделен на „новия клиент“ и най-новите, постоянно променящи се инструменти за достигане до този клиент. Електронната търговия наистина може да бъде двигателят на растежа на бизнеса и може да отговори и надхвърли очакванията на мениджърите, но само с правилното изпълнение.

Имайки това предвид и в стремеж да надмине очакванията на участниците, можете да очаквате висококачествена програма с национални и международни лектори, които имат богат опит в своите области.

С промо код ecomm19bg получавате 25% отстъпка от цената на билета. За повече информация и регистрация посетете: https://www.ecommerceconference.mk/

Share this post