Второто издание на конференцията „Продавай в Гърция” ще се проведе на 26 септември в голямата зала в Capital Fort бизнес център. На e-commerce събитието ще вземат участие утвърдени експерти с голям опит от водещи компании в областта на дигиталния маркетинг, счетоводно и правно обслужване, транспорт и фулфилмънт услуги.  Със своя общ обем онлайн продажби от над 6 милиарда евро с тенденция към устойчив ръст всяка година(над 22%) гръцкият пазар е атрактивен и перспективен и това е причината все повече български онлайн предприемачи да планират експанзия към южната ни съседка. 

Повече информация по темата, както и ценни съвети и то от водещи специалисти от Гърция можете да получите на конференцията „Продавай в Гърция онлайн II“. Ключови лектори на e-commerce & digital marketing събитието на 26 септември ще са:

  • Anastasios Spanidis – CEO & Founder на най-голямата дигитална агенция в Гърция-Generation Y, избрана за Superbrand за 2019г., осблужваща световни и водещи гръцки брандове
  • George Prevezianos – водеща счетоводнa канторa в Гърция (Superbrand за 2018)
  • Адв. Bazouros – партньор в престижна гръцка адвокатска кантора
  • Светлозар Димитров – управляващ партньор Инаут трейд (компания, специализирана в куриерското и логистично обслужване на онлайн магазини)
  • Радослав Крумов – търг.директор куриерска компания Спиди.

Конференцията ще открие г-жа Жанет Найденова – председател на Българската Е-комерс асоциация, която в своята лекция ще изнесе актуални данни за онлайн пазара в Гърция, правейки паралел и с пазара в България.

Общо 12 лекции и презентации с ценна и полезна информация Ви очакват на конференцията. На нея ще бъдат представени и одобрени СУПТО продукти на водещи софтуерни компании.

Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) е партньор на конференцията. Всички членове и приятели на БЕА ползват 20% отстъпка от цената на билетите с промо код: bea

Възползвайте се от потенциала на този голям пазар и спечелете още клиенти.

Билети и повече информация за конференцията на: www.grecom.net

Share this post