Как да продаваме зад граница и как да постигнем успех извън пределите на България ще разкаже в дискусионния панел на петото издание на eCommCongress Бен Маркс, евангелист на една от най-разпространените платформи за онлайн търговия –  Magento. Той пристига специално на 19 април в Sofia Event Center, благодарение на българската компания Extensa, и заедно с Андрей Попеску, директор на eMag България, и Любомир Чoлaков от Isobar Commerce ще коментира бъдещето на електронните продажби.

В рамките на лекционната част на конгреса ще бъдат разгледани изключително важните последни промени в Наредба Н-18, особено в частта за електронната търговия, както и правните аспекти, които гарантират опазването на интересите на електронните търговци.

Защо един бутон или един надпис в онлайн магазинът може да откаже потребителите от поръчка и какви действия да се предприемат, за се предотврати подобно потребителско поведение ще разкажат от първо лице някои от лекторите. За посетителите на eCommCongress са подготвени и историите и съветите на собственици на малък бизнес, които ще разкрият как собствен продукт може да бъде успешно позициониран на още 10 пазара освен българския. Препоръки защо да се използват чат ботове за маркетинг и интеракция с клиенти, както и как да се задържат и ангажират потребителите и купувачите също са част от уроците в семинарната програма.

Събитието има безплатна експо част, където ще се представят конкретни услуги, които се ползват от електронните търговци в техния успешен бизнес. На щандовете ще има възможност посетителите да зададат своите въпроси, да сравнят цени на услуги и продукти, както и да получат оферта.

Българска Е-комерс Асоциация е браншови партньор на събитието и ще изнесе данни за е-комерс пазара.

Запазете датата 19 април във Вашия календар за eCommCongress 2019. Всички членове и симпатизанти на БЕА могат да се регистрират с 15% отстъпка като използват промо код BEA.

Актуална информация за събитието може да откриете в официалния сайт тук >>

Цената на билетите се покачва на 11 април. Местата са ограничени.

Събитието се осъществява в партньорство с Isobar Commerce България, eMAG България и Wearepentagon България.

Share this post