Семинарът ще се проведе на 14 март в Интер експо център в София от 9:30 ч.

За първи път в България ще се проведе семинар на тема „Как да продаваме в Гърция онлайн“ – пазар за близо 6 милрд. евро с участието на топ експерти от най-голямата дигитална рекламна агаенция в южната ни съседка Generation Y, която обслужва световни брандове, наред с водещи компании, опериращи онлайн. Огромното им портфолио от клиенти покрива разнообразни бизнес сектори(дрехи и обувки, козметика, спортни стоки, фармация, престижни хотелски вериги, молове, карго транспортни фирми, застрахователни дружества, хранителна индистрия и др.), което им позволява да имат непосредствени впечатления кои са успешните стратегии при различните e-commerce бизнеси. На семинара агенцията ще бъде представена на най-високо ниво от Mr.Spanidis (CEO&Co-founder) и Mrs.Vicky Zachareli (Head of Market Research).

На събитиeто ще присъстват представители на най-голямата куриерска фирма в Гърция и Кипър (ACS), както и на най-популярната affiliate платформа Linkwise, представена от George Symeonidis (Мanaging director). На семинара ще участва и специализирана адвокатска и счетоводна кантора за консултиране на български фирми за дейността им в Гърция.

Председателят на Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) г-жа Жанет Найденова ще изнесе сравнителни данни за пазара в Гърция, Румъния и България.

Лекция ще изнесе и един от най-добрите SEO специалисти в България.

Почерпете информация „от извора“ и научете какви са спецификите на пазара в южната ни съседка и какво е нужно за да се радвате на успешни продажби.

Програмата на семинара включва:

1. Преглед на онлайн пазара в Гърция

2. Маркетинг и реклама – с лектори водещи специалисти по дигитален маркетинг от Гърция

3. Транспорт и логистика

4. Правни и данъчни въпроси

5. SEO оптимизация

6. Афилиейт маркетинг

Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) е партньор на събитието. Членовете и приятелите на БЕА могат да се възползват от 25% отстъпка от цената на билетите за събитието с промо код – bea.  

Възползвайте се от потенциала на този голям пазар и спечелете още клиенти.

14 март Интер експо център.

Запазете своето сигурно място за полезното събитие за e-commerce и дигитален маркетинг в Гърция.

Регистрация от тук >>

Share this post