Събитието ще се проведе на 30 Ноември 2018 година в Конгресния център на Международен панаир Пловдив.

 Водещи специалисти от цяла България ще представят най-актуалните и интересни теми в сферата на онлайн продажбите. Всички участници ще имат възможност да обменят опит и контакти с известни колеги от този бранш.  

 На конференцията ще присъстват над 60 лектори, разпределени в 4 панела!

 Директорът на Маркетинг и Продажби в DHL Express България, Моника Митева работи за позиционирането на DHL като стратегически партньор, както на корпоративния бизнес, така и на малкия и  среден такъв; на стартиращите компании и онлайн търговците в частност. Темата, за която ще говори тя е „Търговската революция на 21-и век”.

Маркетинг координаторът на Google Partners за България, Елена Арнаудова отговаря за съвместната дейност с дигиталните агенции и малките и средни предприятия в рамките на партньорската програма, като помага за развитието на бизнеса заедно с Google. Темата, която ще представи е „2018 – българската реалност и възможности“.

Мениджърът на продажбите на OLX за България, Надежда Попова, е отговорна за разрастването и менажирането на Телесейлс екипа, грижата и обслужването на бизнес потребителите в платформата. Темата на Надежда е „7 стъпки за лесни продажби онлайн“.

Изпълнителният директор на Метрика ООД, Милена Рамчева ще засегне темата за „Предимствата и недостатъците на цялостното обслужване“. Милена започва кариерата си в световно известното издателство Рийдърс Дайджест, консултат е по директен маркетинг на руската компания Bluefox за азиатския пазар и работи във Филипините и страните от Югоизточна Азия.

Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) е браншови партньор на конференцията и ще представи „Факти, цифри и тенденции за е-комерс пазара в България, Европа и света“. БЕА предоставя с удоволствие промо код BEA30D4P, който Ви гарантира 30% отстъпка!

За повече информация и регистрация >> https://goo.gl/P3exnw

 

Share this post