Какво е бъдещето пред електронните търговци и каква е следващата индустриална революция, как различните социални платформи като Instagram и Facebook подпомагат продажбения процес, какви са особеностите за работа в европейските пазари и как предстоящото влизане в сила на GDPR ще се отрази на всеки участник в продажбения процес са само част от темите, които ще бъдат засегнати и дискутирани в различните панели.

Участниците в конгреса ще могат да присъстват и в кратки сесии в рамките на Easy stage – експо къта, където представените изложители ще дадат съвети и ще споделят:

– Какви са грешките при стартиране  на онлайн магазин и как  да се избегнат;

– Как се създава онлайн магазин за 10 мин.;

– Как се правят банери без умения на дизайнер или програмист;

– Как да развият своя онлайн магазин;

– Как да стартират дропшипинг бизнес и др.

Изпълнителният директор на Alibaba.com Турция Джунейт Ерполат ще сподели опита си в онлайн продажбите на четвъртия годишен конгрес за електронна търговия eCommCongress, който ще се проведе на 11 май 2018 г. в Sofia Event Center. Освен него, лектори в най-мащабното събитие за онлайн продажби в България ще бъдат Жанет Найденова, Председател на БЕА, Димитър Димитров, член на УС на БЕА, Марсел Мейсан, президент на eCommerce асоциация Хърватска, и Лювю Талои, CRO специалист в румънската ECOMpediа.

Българска Е-комерс Асоциация е браншови партньор на събитието.

Запазете датата 11 май във Вашия календар за eCommCongress 2018. Всички членове и симпатизанти на БЕА могат да се регистрират с отстъпка като използват промо код BEA.

Share this post