България пое ротационното председателство на Съвета на Европейския съюз от 1 януари 2018 г. и това поставя страната във фокуса на европейските прожектори. За своето второ ежегодно събитие в Централна и Източна Европа, iCU Events International избра град София за домакин на регионалното мрежово събитие на 6 и 7 февруари в София Хотел Балкан. iCU Sofia 2018 има за цел да отговори на предизвикателствата на дигиталната трансформация. Разберете възможностите, които се развиват, докато дигиталната екосистема продължава да расте – от облака до интернет на нещата с фокус върху дигиталната трансформация, която протича през сесиите на двудневното събитие.

Участниците са уникална комбинация от ръководители, C-нива и вземащи решения от водещи в индустрията технологични компании, телекомуникационни оператори, оператори от типа 1 и 2 и мрежови оператори, големи компании, центрове за данни, IXPS, ISP, стрийминг медии, CDN, OTT и доставчици на съдържание, облачни услуги, информационна сигурност и доставчици на решения.

От невероятната гама лектори до вълнуващите дискусии и възможностите за първокласен нетуъркинг има безброй причини, поради които трябва да сте там през февруари. Българската Е-комерс Асоциация (БЕА) се гордее, че е ценен партньор на това събитие. Моля, кликнете върху следната връзка за повече подробности за двудневната програма и лекторите на събитието ICU Sofia 2018: http://bit.ly/2ARh0z8

Българската Е-комерс Асоциация търговия предоставя ограничен брой безплатни пропуски на нашите корпоративни членове и партньори на база дата на заявката до изчерпване на пропуските. Пропуските Ви предоставят достъп до всяко едно от двудневните събития, включващо предварителни напитки, закуска, кафе-паузи, обяд на кръгла маса, панелни дискусии, презентации, нетуъркинг и вечерни приеми. Моля, заявете Вашето желание за безплатен пропуск на info@beca.bg или на 0888 616 498.

 

* * *

 За ICU International:

iCU Events International Limited се състои от група млади, енергични и харизматични личности, които осигуряват професионално и личнo отношение по време на събитията си в целия свят. С участието си в iCU събитията Ви предоставяме отлична възможност да се свържете с ръководители и представители на всички нива, за да развиете нови бизнес контакти и възможности и да създадете нови приходи за Вашия бизнес.
Научете повече на https://icu.events

За Българска Е-комерс Асоциация (БЕА):

Българска Е-комерс Асоциация  (БЕА) e сдружение с нестопанска цел, осъществяваща дейност в обществена полза. Има за цел чрез обединяване на фирмите, които развиват електронната търговия в България: електронни магазини, платформи, услуги за е-комерс, електронни разплащания, логистика и др. услуги, свързани с електронната търговия да се превърне в „Гласът на е-комерс индустрията в България“. Основен приоритет на БЕА е да лобира за по-добри  и желани политики за индустрията чрез сътрудничество с държавните органи при създаването на законови и подзаконови нормативни актове, отнасящи се до осъществяване на електронната търговия, както и при контрола на тяхното изпълнение. БЕА е член на Ecommerce Europe https://www.ecommerce-europe.eu/
За повече информация посетете: www.beca.bg

Share this post